Mijn missie! -BEWEGING-

Mijn missie?

Meer mensen in beweging! Wederom heb ik aan den lijve ondervonden dat beweging mij op de been heeft weten te houden. We zijn er zo van vervreemd geraakt terwijl we het allemaal in ons hebben.

Een geruststellende gedachte, want het is niet weg! Ik besefte weer waar mijn grenzen lagen, dat beweging mij meer energie gaf. Waar mijn kracht lag. Waar ik rust mocht pakken. Hoe ik mij ten opzichte van anderen opstelde.

Door in beweging te komen ontstaat er een bewustere connectie met je lichaam. Kan je bewuster ervaren hoe jij bent in het moment, wat jij nodig hebt. Dus waar bijvoorbeeld jouw grenzen liggen, waar er weerstand is en waar er ruimte is. Voor jezelf en ten opzichte van anderen.

En ook binnen teams. Wat is er nodig op zowel individueel als team niveau? Voorbij aan taal. No body lies.

Wil jij meer energie, beweging, bewustwording naar binnen en buiten en heel veel plezier?Laten we eens afspreken.

loodz-post-it-hong-kongloodz-margriet-de-rijk