fbpx

Maak kans op een gratis online inzicht sessie van 45 minuten 

Hi wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een gratis online inzicht sessie van 45 minuten. Dat betekent dat jij benieuwd bent naar wat je lijf je kan vertellen.

Mijn missie is om juist ambitieuze, zelfstandige en krachtige mensen verder te helpen. Zij die al jaren op wilskracht grote afstanden afleggen en stormen doorstaan, maar waar de veerkracht opraakt. En waar controle houden voorheen werd gezien als de oplossing wordt het nu onderdeel van het probleem.
Om ze terug in hun kracht te zetten, terug in hun lijf. Je weet wel, dat wat je 24/7 bij je hebt.

En juist vandaag de dag in deze tijd van het Corona-virus ervaar ik dat zowel de wens en de noodzaak groter zijn om meer rust en (zelf)vertrouwen te ervaren. Daarom geef 2 inzicht sessies per maand cadeau om een bijdrage te leveren aan jouw welbevinden! Inzicht in lijf en leven. In de maand november 2020 stel ik 6 gratis sessies beschikbaar!! Je krijgt tijdens deze sessie diverse bruikbare tips om meer veerkracht en rust in je leven te ervaren en je krijgt meer inzicht in hoe jouw lijf omgaat met stress.

Aan de hand van onderstaand, ingevuld, formulier selecteer ik op de 14de en de 28ste van iedere maand iemand. Indien je geselecteerd bent voor een sessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

No body lies, er is geen lichaam dat liegt, ook het jouwe niet. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil je alvast bedanken voor je openheid.


Liefs,

Margriet de Rijk