fbpx

Het (re)Connect en Groei Traject

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw leven?

Voel jij dat er verandering nodig is? Wil jij volledig gaan staan voor wie jij bent, wat jij kan en wat jij nodig hebt? 

Wil jij het nu eens NIET alleen hoeven doen? 

Ben jij altijd een krachtig, ambitieus en positief ingestelde mens. Zie je eerder mogelijkheden dan beperkingen en hou jij wel van een uitdaging? Alles lijkt op het eerste gezicht helemaal prima, succesvol en geslaagd zelfs. Maar als je heel eerlijk bent wringt er toch iets. Wat voel en ervaar je eigenlijk wel?

 • dat je constant ‘aan’ staat
 • ’s ochtends steeds vaker vermoeid uit bed komt
 • toe bent aan helemaal niks
 • het gevoel dat je het alleen moet doen
 • een overvolle agenda, want nee zeggen lukt vaak niet
 • je bang bent om een ander teleur te stellen
 • je pijn in je lijf ervaart (pijnlijke nek, gespannen kaken, stijve rug, voor vrouwen (toenemende) klachten rond je menstruatie)
 • je bent opzoek naar dat stukje erkenning in alles wat je doet, je werk/onderneming, gezin en sociaal leven
 • jij hebt oog voor ieder ander, maar zien zij jou ook
 • er zit steeds minder rek in je veerkracht, tegenslagen (juist die kleine) lijken zwaarder aan te komen
 • Je bent prikkelbaar waardoor je sneller confrontaties hebt met hen die juist het dichtst bij jou staan

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij je grenzen herkent en erkent, dat je daardoor volmondig nee kan zeggen of juist ja omdat je voelt dat wat jij kiest goed is. Dat je met meer (zelf)vertrouwen en zelftrouw voor jezelf kan kiezen. Dat je meer rust en balans ervaart, dat je daadwerkelijk weer kan ontspannen en ook effectief ‘uit’ kan en mag.

Bedenk eens hoe het is om meer veerkracht te ervaren, meer energie en regie ipv controle. Dat jij milder bent voor jezelf én je weer voor datgene kiest wat jou echt gelukkig maakt.

Mijn missie is om juist ambitieuze, zelfstandige en krachtige mensen verder te helpen. Zij die al jaren op wilskracht grote afstanden afleggen en stormen doorstaan, maar waar de veerkracht opraakt. En waar controle houden voorheen werd gezien als de oplossing wordt het nu onderdeel van het probleem.
Om ze terug in hun kracht te zetten, terug in hun lijf. Je weet wel, dat wat je 24/7 bij je hebt.

Waarom? Omdat we vaak alles al kunnen analyseren, we heel vaak al doorhebben waar het op het bewuste niveau ‘mis’ gaat. Maar dat lijf blijft maar aandacht vragen. 

En mijn hemel: I’ve been there! Done that! En ik heb wat weerstand ervaren, maar weerstand werd leerstand. Waar weerstand zit, daar zit informatie 😉 

Ik werk vaak met intelligente, talige mensen die heel goed doorhebben wat er gaande is en ook behoorlijk vlot alles naar woorden kunnen brengen. Het hoofd draait overuren en ze blijven hangen in het weten. Wanneer er tijdens een sessie, na een vraag, stilte valt, ik de schouders zie zakken, het gezicht zie ontspannen en er een diepe uitademing ontstaat weet ik dat er ruimte is ontstaan. 

Ruimte om te zijn met wat er is, waar er niks moet en waar vanuit flow en meewegen iets nieuws kan ontstaan. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

Van jezelf wegcijferen naar voor jezelf kiezen!!

Jezelf zijn door wie je bent en niet alleen door wat je doet!

Het (re)Connect en Groei Traject, wat houdt dit dan in? 

In 4/6 maanden naar meer rust, meer (zelf)vertrouwen en meer van jou in jouw leven.

Een traject van 6 sessies waarbij je dmv praktische oefeningen inzicht krijgt in wat jouw lijf je te vertellen heeft. Waardoor je eerder en bewuster je grenzen herkent en daardoor kan erkennen. Bewust te weten hoe en anders te ontspannen. Zelfbewuster, meer ontspanning, meer genieten. Zowel thuis als op je werk als binnen jouw ondernemen. 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij  daardoor volmondig nee kan zeggen of juist ja omdat je voelt dat wat jij kiest goed is. Dat je met meer (zelf)vertrouwen en zelftrouw voor jezelf kan kiezen. Je meer rust en balans ervaart, dat je daadwerkelijk weer kan ontspannen en ook daadwerkelijk ‘uit’ kan en mag. Je meer veerkracht ervaart, meer energie en regie ipv controle. Dat jij milder bent voor jezelf èn je weer voor dat gene kiest wat jou gelukkig maakt. Een gelukkiger en bewuster leven.

Ben jij dat ambitieuze, zelfstandige en krachtige mens en denk je dat Het (re)Connect en Groei Traject iets voor jou is en zou je hier graag met mij over willen sparren? Vul dan onderstaand contact formulier in. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met jou op. 

De investering voor Het (re)Connect en Groei Traject bedraagt €980,- inclusief BTW. Het mag ook in 3 termijnen van €333 worden betaald.

Contact

Margriet de Rijk
LoodZ Rijk Leven
E-mail: margriet@de-rijk.com
Telefoon: 06 10 62 28 51

Contact kan door middel van het invullen van onderstaand contactformulier. Geef je de voorkeur aan telefonische benadering? Vul dan ook hier jouw telefoonnummer in. 

Mijn e-mails belanden met enige regelmaat in de spamfilters, check voor de zekerheid ook daar of je een reactie hebt ontvangen van mij. En zet voor de zekerheid margriet@de-rijk.com in je contactenlijst.