fbpx

Het (re)Connect Traject

Ben jij toe aan meer rust in jouw leven?

Voel jij dat er verandering nodig is? Wil je weer dichter bij jouzelf zijn? 

Wil jij het nu eens NIET alleen hoeven doen? 

Ben jij altijd een krachtig, ambitieus en positief ingestelde mens. Zie je eerder mogelijkheden dan beperkingen en hou jij wel van een uitdaging? Heb je je leven goed op de rit, maar merk je dat:

  • je constant ‘aan’ staat
  • ’s ochtends steeds vaker vermoeid uit bed komt
  • toe bent aan helemaal niks
  • jij jezelf voorbij loopt en dit ook gewoon doorhebt
  • je enorm kan genieten waneer je duidelijk rust en ruimte voor jezelf neemt, maar dat dit niet lukt in je ‘normale’ dagen 
  • jij je lijf wel ervaart, maar echt in verbinding komen niet lukt
  • je sneller uit je slof schiet, juist tegen hen die je zo dierbaar zijn
  • Je bent prikkelbaar waardoor je sneller confrontaties hebt met hen die juist het dichtst bij jou staan

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij die rust en balans wel in je ‘normale’ dagen ervaart, waardoor  je grenzen herkent en erkent en hier in het moment naar kan handelen. Dat je die verbinding met je lijf gaat ervaren en dit jou in jouw kracht zet. Waardoor je makkelijker kan ontspannen, iedere dag. Duidelijker weet wanneer je over gaat op actie en wanneer het niet ‘jouw call’ is. Dat je met meer (zelf)vertrouwen en zelftrouw voor jezelf kan kiezen. 

Dit door meer inzicht in jouw lijf en wart het te vertellen heeft. 

Bedenk eens hoe het is om meer veerkracht te ervaren, meer energie en regie ipv controle. Dat jij milder bent voor jezelf én je weer voor datgene kiest wat jou echt gelukkig maakt.

Mijn missie is om juist ambitieuze, zelfstandige en krachtige mensen verder te helpen. Zij die al jaren op wilskracht grote afstanden afleggen en stormen doorstaan, maar waar de veerkracht opraakt. En waar controle houden voorheen werd gezien als de oplossing wordt het nu onderdeel van het probleem.
Om ze terug in hun kracht te zetten, terug in hun lijf. Je weet wel, dat wat je 24/7 bij je hebt.

Waarom? Omdat we vaak alles al kunnen analyseren, we heel vaak al doorhebben waar het op het bewuste niveau ‘mis’ gaat. Maar dat lijf blijft maar aandacht vragen. 

En mijn hemel: I’ve been there! Done that! En ik heb wat weerstand ervaren, maar weerstand werd leerstand. Waar weerstand zit, daar zit informatie 😉 

Ik werk vaak met intelligente, talige mensen die heel goed doorhebben wat er gaande is en ook behoorlijk vlot alles naar woorden kunnen brengen. Het hoofd draait overuren en ze blijven hangen in het weten. Wanneer er tijdens een sessie, na een vraag, stilte valt, ik de schouders zie zakken, het gezicht zie ontspannen en er een diepe uitademing ontstaat weet ik dat er ruimte is ontstaan. 

Ruimte om te zijn met wat er is, waar er niks moet en waar vanuit flow en meewegen iets nieuws kan ontstaan. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

Van jezelf wegcijferen naar voor jezelf kiezen!!

Jezelf zijn door wie je bent en niet alleen door wat je doet!

Het (re)Connect Traject, wat houdt dit dan in? In 2/4 maanden naar meer rust, meer (zelf)vertrouwen en meer regie in jouw leven.

Een traject van 3 sessies waarbij je dmv praktische oefeningen inzicht krijgt in wat jouw lijf je te vertellen heeft. Waardoor je eerder en bewuster je grenzen herkent en daardoor kan erkennen. Bewust te weten hoe en anders te ontspannen. Zelfbewuster, meer ontspanning, meer genieten. Zowel thuis als op je werk als binnen jouw ondernemen. 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij die rust en balans wel in je ‘normale’ dagen ervaart, waardoor  je grenzen herkent en erkent en hier in het moment naar kan handelen. Dat je die verbinding met je lijf gaat ervaren en dit jou in jouw kracht zet. Waardoor je makkelijker kan ontspannen, iedere dag. 

Duidelijker weet wanneer je over gaat op actie en wanneer het niet ‘jouw call’ is. 

Dat je met meer (zelf)vertrouwen en zelftrouw voor jezelf kan kiezen. 

Stel je voor hoe het is als je meer inzicht krijgt in jouw lijf  Dat jij milder bent voor jezelf én je weer voor datgene kiest wat jou echt gelukkig maakt.

Ben jij dat ambitieuze, zelfstandige en krachtige mens en denk je dat Het (re)Connect Traject iets voor jou is en zou je hier graag met mij over willen sparren? Vul dan onderstaand contact formulier in. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met jou op. 

De investering voor Het (re)Connect Traject bedraagt €490,- inclusief BTW. Het mag ook in 2 termijnen van €250 worden betaald,  

Contact

Margriet de Rijk
LoodZ Rijk Leven
E-mail: margriet@de-rijk.com
Telefoon: 06 10 62 28 51

Contact kan door middel van het invullen van onderstaand contactformulier. Geef je de voorkeur aan telefonische benadering? Vul dan ook hier jouw telefoonnummer in. 

Mijn e-mails belanden met enige regelmaat in de spamfilters, check voor de zekerheid ook daar of je een reactie hebt ontvangen van mij. En zet voor de zekerheid margriet@de-rijk.com in je contactenlijst.