fbpx

Het (re)Connect Traject

Ben jij toe aan meer rust in jouw leven?

Voel jij dat er verandering nodig is? Wil je weer dichter bij jouzelf zijn? 

Wil jij het nu eens NIET alleen hoeven doen? 

Ben jij altijd een krachtig, ambitieus en positief ingestelde mens. Zie je eerder mogelijkheden dan beperkingen en hou jij wel van een uitdaging? Heb je je leven goed op de rit, maar merk je dat:

  • je constant ‘aan’ staat
  • ’s ochtends steeds vaker vermoeid uit bed komt
  • toe bent aan helemaal niks
  • jij jezelf voorbij loopt en dit ook gewoon doorhebt
  • je enorm kan genieten waneer je duidelijk rust en ruimte voor jezelf neemt, maar dat dit niet lukt in je ‘normale’ dagen 
  • jij je lijf wel ervaart, maar echt in verbinding komen niet lukt
  • je sneller uit je slof schiet, juist tegen hen die je zo dierbaar zijn
  • Je bent prikkelbaar waardoor je sneller confrontaties hebt met hen die juist het dichtst bij jou staan

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij die rust en balans wel in je ‘normale’ dagen ervaart, waardoor  je grenzen herkent en erkent en hier in het moment naar kan handelen. Dat je die verbinding met je lijf gaat ervaren en dit jou in jouw kracht zet. Waardoor je makkelijker kan ontspannen, iedere dag. Duidelijker weet wanneer je over gaat op actie en wanneer het niet ‘jouw call’ is. Dat je met meer (zelf)vertrouwen en zelftrouw voor jezelf kan kiezen. 

Dit door meer inzicht in jouw lijf en wart het te vertellen heeft. 

Bedenk eens hoe het is om meer veerkracht te ervaren, meer energie en regie ipv controle. Dat jij milder bent voor jezelf én je weer voor datgene kiest wat jou echt gelukkig maakt.

Mijn missie is om juist ambitieuze, zelfstandige en krachtige mensen verder te helpen. Zij die al jaren op wilskracht grote afstanden afleggen en stormen doorstaan, maar waar de veerkracht opraakt. En waar controle houden voorheen werd gezien als de oplossing wordt het nu onderdeel van het probleem.
Om ze terug in hun kracht te zetten, terug in hun lijf. Je weet wel, dat wat je 24/7 bij je hebt.

Waarom? Omdat we vaak alles al kunnen analyseren, we heel vaak al doorhebben waar het op het bewuste niveau ‘mis’ gaat. Maar dat lijf blijft maar aandacht vragen. 

En mijn hemel: I’ve been there! Done that! En ik heb wat weerstand ervaren, maar weerstand werd leerstand. Waar weerstand zit, daar zit informatie 😉 

Ik werk vaak met intelligente, talige mensen die heel goed doorhebben wat er gaande is en ook behoorlijk vlot alles naar woorden kunnen brengen. Het hoofd draait overuren en ze blijven hangen in het weten. Wanneer er tijdens een sessie, na een vraag, stilte valt, ik de schouders zie zakken, het gezicht zie ontspannen en er een diepe uitademing ontstaat weet ik dat er ruimte is ontstaan. 

Ruimte om te zijn met wat er is, waar er niks moet en waar vanuit flow en meewegen iets nieuws kan ontstaan. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

Van jezelf wegcijferen naar voor jezelf kiezen!!

Jezelf zijn door wie je bent en niet alleen door wat je doet!

Het (re)Connect Traject, wat houdt dit dan in? In 2/4 maanden naar meer rust, meer (zelf)vertrouwen en meer regie in jouw leven.

Een traject van 3 sessies waarbij je dmv praktische oefeningen inzicht krijgt in wat jouw lijf je te vertellen heeft. Waardoor je eerder en bewuster je grenzen herkent en daardoor kan erkennen. Bewust te weten hoe en anders te ontspannen. Zelfbewuster, meer ontspanning, meer genieten. Zowel thuis als op je werk als binnen jouw ondernemen. 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij die rust en balans wel in je ‘normale’ dagen ervaart, waardoor  je grenzen herkent en erkent en hier in het moment naar kan handelen. Dat je die verbinding met je lijf gaat ervaren en dit jou in jouw kracht zet. Waardoor je makkelijker kan ontspannen, iedere dag. 

Duidelijker weet wanneer je over gaat op actie en wanneer het niet ‘jouw call’ is. 

Dat je met meer (zelf)vertrouwen en zelftrouw voor jezelf kan kiezen. 

Stel je voor hoe het is als je meer inzicht krijgt in jouw lijf  Dat jij milder bent voor jezelf én je weer voor datgene kiest wat jou echt gelukkig maakt.

Ben jij dat ambitieuze, zelfstandige en krachtige mens en denk je dat Het (re)Connect Traject iets voor jou is en zou je hier graag met mij over willen sparren? Vul dan onderstaand contact formulier in. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met jou op. 

De investering voor Het (re)Connect Traject bedraagt €490,- inclusief BTW. Het mag ook in 2 termijnen van €250 worden betaald,  

Contact

Margriet de Rijk
LoodZ Rijk Leven
E-mail: margriet@de-rijk.com
Telefoon: 06 10 62 28 51

Contact kan door middel van het invullen van onderstaand contactformulier. Geef je de voorkeur aan telefonische benadering? Vul dan ook hier jouw telefoonnummer in. 

Mijn e-mails belanden met enige regelmaat in de spamfilters, check voor de zekerheid ook daar of je een reactie hebt ontvangen van mij. En zet voor de zekerheid margriet@de-rijk.com in je contactenlijst.

Review van een deelneemster aan een traject bij Margriet

Toen ik de info op Linkedin las over het (Re) Connect traject las dacht ik ‘Dit gaat over mij’. Ik weet dat de relatie tussen mijn hoofd en mijn gevoel een ingewikkelde is en ook dat daar een enorme kracht ligt. 
 
Dus me ingeschreven waarna we al snel van start konden. Ik was vooral heel nieuwsgierig naar het traject, maar had geen idee wat ik precies kon verwachten. Wel wist ik dat het een kans was om opnieuw naar mezelf en mijn leven te kijken. Toen ik in kon loggen voor week 1 stond ik te popelen. Een ding was zeker.. Ik wilde dat er iets zou veranderen en dit was mijn kans!
 
Wat me in het bijzonder aansprak was dat ik op een heel andere manier getriggerd werd. Normaal gesproken zit ik vooral in mijn hoofd (en daar zijn veel trajecten ook op gericht..). Daar leefde ik en ik keek vanaf die hoogte door die twee gaten (ogen) naar buiten. Bang en moe, murw ook. Wat er precies aan de hand was wist ik niet, maar wat ik wel wist was dat het zo niet veel langer vol te houden was. Mijn werk en mijn gepieker daar over waren er dag in dag uit van vroeg tot laat net als de knoop in mijn maag.
 
De mix van filmpjes, tekst, speeches, werkvormen en nieuwe inzichten schepten ruimte. Ik kon op mijn eigen tempo en moment met mezelf aan de slag. Het traject hielp me om iedere dag tijd te maken voor mezelf. Even op zolder lezen, luisteren, kijken, schrijven en voelen. 
 
Ja, voelen. Want dankzij de oefeningen kreeg ik opnieuw contact met mijn lichaam en begon ik het weer te voelen. Het was mijn trouwe bondgenoot die ik vaak over het hoofd zag.. Ik zet het vaak vooral in als instrument om de doelen die mijn hoofd gesteld heeft te bereiken. Met emoties heb ik sowieso een wat complexe verhouding. Eerlijk gezegd weet ik vaak niet zo goed wat ik met nare gevoelens aan moet. Wegredeneren dus..  
 
Dat mijn mentale, emotionele en fysieke lichaam op een fantastische manier met elkaar samen kunnen werken ontdekte ik opnieuw. Tijdens de eerste live sessie gaf Margriet terug wat er uit mijn houding sprak. Het was confronterend, maar ook heel goed. Naast al die gebaande paden ontstonden nieuwe en veel aantrekkelijker routes. 
Zo sta ik vaak op een been en daarmee naast mezelf. Naast mijzelf zit ik dan tijdens moeilijke gesprekken vaak  commentaar te leveren vanaf de zijlijn. Eindeloze discussies in mijn hoofd. Ik leerde om opnieuw op mijn innerlijke kompas te vertrouwen en stevig op mijn  voeten te staan. 
 
Ik boorde mijn bronnen weer aan en besloot om minder te gaan werken zodat ik weer tijd heb om de creatieve en fysieke kant in mezelf de ruimte te geven. Ik durfde weer te dromen en dat leverde zoveel energie op. Ik ga vaker naar het strand om bij te tanken en zet mijn oren in om mijn hoofd te kalmeren. Ja, al die gedachten van mij blijken niet bestand tegen aandachtig luisteren. Tijdens mijn werk luister ik nu naar de oceaan ;)
 
Van de bodyscan waar je link, rechts, voor en achter aandacht geeft en vergelijkt schrok ik best wel. Het maakte heel tastbaar dat ik uit evenwicht was geraakt én gaf heel veel hoop omdat het omkeerbaar bleek te zijn. 
 
Hoe bijzonder om te merken dat je lichaam en geest zo veerkrachtig zijn en zo snel in staat zijn om te helen en weer samen te werken. Zo kreeg ik in de afgelopen weken weer wortels en leerde ik mezelf op een nieuwe manier kennen. Tegelijk ook heel vertrouwd. 
 
Ik woon nu niet meer alleen in mijn hoofd, maar ergens tussen mijn kin en navel ;) Dat is een veel fijnere plek. Dichter bij mijn voeten ook waarop ik stevig probeer te staan. Mijn adem vergezelt me overal en herinnert me er aan dat er meer ruimte is dan ik vaak denk. 
 
Voor mij was de combinatie van het mentale en emotionele (die vaak alle aandacht krijgen) met het fysieke de sleutel. Het zal de komende tijd wel met vallen op opstaan gaan, maar het geeft me veel vertrouwen te merken dat ik op mijn lichaam kan vertrouwen en dat mijn hoofd dat weet te waarderen. Zo ben ik veel meer in het moment en veel minder vaak in het verleden of de toekomst. 
 
Hier en nu is er rust en zoveel te beleven. 
 
Dank voor je wijze lessen Margriet!

maak kans op een gratis (online) inzicht sessie

Mijn missie is om juist ambitieuze, zelfstandige en krachtige mensen verder te helpen. Zij die al jaren op wilskracht grote afstanden afleggen en stormen doorstaan, maar waar de veerkracht opraakt. 

Waar controle houden voorheen werd gezien als de oplossing wordt het nu onderdeel van het probleem.

Om hen terug in hun kracht te zetten, terug in hun lijf. Je weet wel, dat wat je 24/7 bij je hebt.