Het (re)connect & transform traject

 Mocht je vragen hebben of een vrijblijvend kennismakingsgesprek willen aanvragen stuur mij dan gerust een bericht!

Voor ondernemende en nieuwsgierige mensen: voor vrouwen en mannen, moeders en vaders, in loondienst of ondernemer die er klaar voor zijn NEXT LEVEL te gaan. Opkrabbelend uit een dal of juist die verdieping en groei willen continueren. Wanneer je groei, opkrabbelen en het leven leven meer compleet en met meer verbinding met zichzelf willen aangaan. 

Ben jij leergierig en intelligent, je haalt graag het maximale uit jezelf. Ambitieus met een visie en nog lang niet uitgeleerd?  Heel veel informatie, kennis en tools heb jij al opgedaan. Je bent in basis tevreden, hebt eigenlijk op dit moment niet echt te klagen. Want je hebt al een hele weg afgelegd. 

Je hebt een heftige periode achter de rug van bijvoorbeeld ziekte, ziekte bij je partner, een sterfgeval van iemand zeer nabij, scheiding, werkeloosheid, zwangerschap, grote zorgen om je kinderen of iets anders met grootse impact. Je voelt dit nog in je lijf en tegelijkertijd voel jij je ook alweer sterker dan een jaar geleden en ervaar je hernieuwde kracht die je hebt opgedaan uit deze zware periode. 

Jij weet gewoon dat je het nu graag anders wil, dat het anders kan en dat het nu echt anders mag. 

In mijn trajecten werk ik altijd op drie verschillende levels, namelijk op fysiologie/biologie – psychologie en energie.

NO BODY LIES

Wat heeft jouw lijf je nu eigenlijk te vertellen? We weten zoveel met ons hoofd, maar komt dit ook overeen met wat jouw lijf je te vertellen heeft? No Body Lies, er is geen lichaam dat liegt, ook het jouwe niet. Als je ècht de verandering in wil heb je naar je lijf te luisteren, dan kan ik jou garanderen dat het toepassen van wat je weet en de inzichten die je hebt opgedaan ook echt worden toegepast en dat jij gaat transformeren naar de versie die jij wil zijn. 

Niet langer het consumeren van kennis en geïnspireerd raken door, maar ook daadwerkelijk de transformatie in gaan. 

Ik heb een prachtig programma waarin dit allemaal samenkomt. 

Exclusief

NIEUW bij Het (re)Connect & Transfer traject is de aandacht voor jouw gelukshormonen.

Want: hoe gelukkig zijn jouw hormonen?

Geïntegreerd in het traject is de toegepaste stressologie, we gaan we aan de slag met de stand van zaken van jouw gelukshormonen. Ik vraag jou vooraf een test in te vullen en van daaruit gaan we aan de slag met dat wat jou stress en onrust opleveren (of heeft opgeleverd), hoe het met jouw lijf gaat onder (chronische) stress nu of dat wat achter je licht aan intense periode. 

Meten is weten.

En met de uitslag van de test kan ik jou volledig persoonsgericht adviseren welke adaptogene kruiden jouw lijf, leven, lef en geluk kunnen ondersteunen. Geluk is niet alleen psychologie, het is ook biologie. En na langdurige stress, veranderingen, slaapproblemen (met zowel interne als externe oorzaken) kunnen jouw gelukshormonen aardig van slag maken.

Ik begon dit proces met angst en een tikje sceptisch. Met wat weerstand en stress ben ik uiteindelijk toch begonnen. 

Na mijn eerste week en het eerste bezoek bij Margriet vond ik iets wat ik al een tijdje kwijt was; Mezelf!

Na de weken die ik ben doorlopen, de opdrachten en de Webinar’s ben ik anders gaan kijken naar hoe ik ‘dacht’. Dit klinkt misschien verwarrend en een beetje gek, maar mijn advies geef je over.

Samen (met deze hulp) kan jij je echt beter gaan voelen.

Dit is echt een NEXT LEVEL programma!! Hoe Margriet de modules, het voelen en het denken, ervaren en doen met elkaar heeft verweven vind ik echt vakvrouwschap. 

Haar vermogen waar te nemen wat er zich in mijn lijf afspeelt, de vragen die zij stelt en hoe zij fysieke sensaties in woorden weet te vangen hebben mij echt verder geholpen. En zij heeft mij weer echt met mijn lijf laten verbinden. 

Ik ben bij verschillende coaches geweest, maar haar aanpak ben ik niet eerder tegengekomen en voor mij is dit meer dan effectief, het is soms confronterend, maar vooral ook zeer aangenaam. 

Een aanrader voor iedereen die verandering wil of wanneer je meer bewustzijn of een next level zoekt. Ik liep vast en zo kwam ik op aanraden van mijn accupuncturist  bij Margriet terecht, een volgende keer wacht ik niet totdat ik vastloop, dan kies ik er voor om naar Margriet te gaan uit zelfzorg en zelfliefde. 

….
Ik woon nu niet meer alleen in mijn hoofd, maar ergens tussen mijn kin en navel 😉 Dat is een veel fijnere plek. Dichter bij mijn voeten ook waarop ik stevig probeer te staan. Mijn adem vergezelt me overal en herinnert me er aan dat er meer ruimte is dan ik vaak denk. 
 
Voor mij was de combinatie van het mentale en emotionele (die vaak alle aandacht krijgen) met het fysieke de sleutel. Het zal de komende tijd wel met vallen op opstaan gaan, maar het geeft me veel vertrouwen te merken dat ik op mijn lichaam kan vertrouwen en dat mijn hoofd dat weet te waarderen. Zo ben ik veel meer in het moment en veel minder vaak in het verleden of de toekomst. 
 
Hier en nu is er rust en zoveel te beleven. 
 
Dank voor je wijze lessen Margriet!

Mijn missie is om juist ambitieuze, zelfstandige en krachtige mensen verder te helpen. Zij die al jaren op wilskracht grote afstanden afleggen en stormen doorstaan, maar waar de veerkracht opraakt. En waar controle houden voorheen werd gezien als de oplossing wordt het nu onderdeel van het probleem.
Om ze terug in hun kracht te zetten, terug in hun lijf. Je weet wel, dat wat je 24/7 bij je hebt. 

Waarom? Omdat we vaak alles al kunnen analyseren, we heel vaak al doorhebben waar het op het bewuste niveau ‘mis’ gaat. Maar dat lijf blijft maar aandacht vragen. 

En mijn hemel: I’ve been there! Done that! En ik heb wat weerstand ervaren, maar weerstand werd leerstand. Waar weerstand zit, daar zit informatie 😉 En daar waar ik vaak voorheen vooral heel hard moest werken en door ging op wilskracht (wat weer ten kosten ging van mijn veerkracht) ervaar ik nu zoveel meer flow en gaat er veel meer als vanzelf. Is het minder zoeken en begrijpen en is er veel meer vertrouwen.

Sterker dan ooit na de zwaarste periodes ooit. 

Ik werk vaak met intelligente, talige mensen die heel goed doorhebben wat er gaande is en ook behoorlijk vlot alles naar woorden kunnen brengen. Het hoofd draait overuren en ze blijven hangen in het weten. Wanneer er tijdens een sessie, na een vraag, stilte valt, ik de schouders zie zakken, het gezicht zie ontspannen en er een diepe uitademing ontstaat weet ik dat er ruimte is ontstaan. 

Ruimte om te zijn met wat er is, waar er niks moet en waar vanuit flow en meewegen iets nieuws kan ontstaan.

Het (re)Connect & Transform traject en deze start op  22 november 2021

Een bijzonder programma waarin jouw eigen ervaring de basis vormt voor jouw transformatie, waar persoonlijk leiderschap aanbod komt, we heel bewust aan de slag gaan met de taal van jouw lichaam. 

Je gaat 1 op 1 met mij werken, en dit zullen inzicht volle en bewustzijn vergrotende sessies zijn. Ook zijn er zeer waardevolle en inzichtgevende (gast)masterclasses welke altijd via een replay link terug te kijken zijn, mocht je niet live aanwezig kunnen zijn. 

Even op een rijtje: 

 • een traject van 4 maanden
 • een waanzinnig inspirerende online omgeving jij krijgt toegang tot de online opdrachten, kennis, meditaties en tools (12 maanden lang blijft dit voor jou toegankelijk)in het totaal 9 modules
 • drie 1op1 coach sessies met mij (online of in de praktijk)
 • sessie toegepaste stressologie
 • 2 online (gast)masterclasses 
 • groepshypnoses
 • 4 maanden toegang tot de online dans/embodiment sessies
 • earlybird prijs (geldig t/m 7 november 2021) van €918 i.p.v. €1111 
 • In termijnen betalen kan ook, wil jij dit, laat mij dit dan weten. 

Even bellen? Dat kan ook, stuur mij een bericht, dan plannen we een (zoom)gesprek in. 

Het (re)Connect & Transform traject is ontstaan vanuit de Body & Mind roadmap 7-daagse en het (re)Connect en groei Traject welke een stroom aan bijzondere en mooie reacties gaf van inzichten, maar ook integratie en al direct transformatie. Dit is de vijfde groep die van start gaat! 

Sommige dingen weet ik echt al zo lang, maar serieus nu pas voel ik het ook echt! En snap ik eindelijk wat m’n lijf eigenlijk allemaal te vertellen heeft. Nou ja, ik hoor/voel het nu pas ècht! Had mijn lijf op mute gezet denk ik. 

Het leven is echt meteen al zoveel makkelijker, ik kan zoveel makkelijker beslissingen nemen waarbij ik niet over mijn grenzen heen ga. 

Sarah

Ik moet het nog even laten bezinken, die eerste twee dagen. Wat een boel inzichten!

Ik besef nu hoe vaak ik “brandjes” van andere aan het blussen ben om dat ene nog niet te hoeven doen waar ik zo tegenop zie. Terwijl dat uiteindelijk echt is wat ik wil, maar wat ik gewoon erg spannend vind, ook of juist omdat ik dan voor mijzelf kies.

Marissa

 

Merk dat de dingen op een rijtje zetten, enorm veel rust geeft. Ik had eerst heel veel weerstand op dit gedeelte van de opdracht, maar uiteindelijk bracht het mij overzicht en inzicht en dus ook die rust.

Doordat ik nu ook begrijp wat mijn lijf mij te vertellen heeft kan ik veel makkelijker voor mijzelf kiezen.

Eva

Ik wil je graag nog zeggen dat ik vind dat je een hele fijne stem hebt, belangrijk voor mij bij meditaties. Bedankt voor deze waardevolle 7-daagse. 

 De meditaties vind ik een verademing. Die deed ik al vaker maar nu elke dag. Wat een lucht geeft dat.

Margriet, tijdens een sessie noemde je mij een keer een excuus-Truus. Ik dacht dat ik je toen begreep. Maar nu, na de opdracht/vragen van dag 2 begrijp ik het ook ècht. Ik ben wel erg vaak een eend, ga nu bewuster kiezen voor de positie van adelaar.

S.

Nu al dankbaar dat ik meedoe, loop vanaf dag één achter, maar dat maakt mij niet uit. Ik geniet er enorm van en vind het soms ook wel confronterend!

Mar

Bewust aanwezig zijn in mijn lijf, ik dacht dat dat vaag en zweverig zou zijn, maar het is juist praktisch en toepasbaar. Maar heel irritant hoevaak ik toch in mijn hoofd zit en wil begrijpen wat ik voel en waarom. Bestaat er een uit-knop voor mijn denken en begrijpen? Ook voelde ik ineens hoe ontzettend veel spanning er in mijn kaken zit… de hele dag door.

M.

Ik dacht ’28 dagen terugkijken doe ik wel even, het is maar 28 dagen!’ maar echt ongelofelijk hoeveel er in 28 dagen kan gebeuren en hoe vaak ik in die tijd over mijn eigen grenzen heen ga en hoe vaak ik er overheen laat gaan.

O.

Ik vind het zo boeiend en verrassend wat er allemaal boven komt en wat het me aan inzichten oplevert….

Ik krijg vaak vragen over de inhoud van Het (re)Connect & Transform traject. 

Iedere deelnemer start vanuit zijn of haar eigen positie en de 1 op 1 sessies zijn gericht op jou, jouw situatie en de gestelde doelen.

Het online gedeelte noem ik ook wel ploegen, dit zorgt ervoor dat we tijdens de 1 op 1 sessies de diepte in kunnen, dat het onkruid al losgewoeld is waardoor we makkelijker en effectiever kunnen wieden en direct kunnen zaaien.

Waar we mee aan de slag gaan:  jouw eigen ervaringen, wat kan je hiervan leren, jouw ervaringen zijn GOUD waard

 • persoonlijk leiderschap, wat heb jij jezelf wijs gemaakt, hoe pak jij weer de regie
 • de noodzaak voor rust, groei en bloei om in het hier en nu te zijn,  hoe zet jij jouw lichaam weer vol in zijn/haar kracht
 • de ja en nee van jouw lijf, dit is noodzakelijk om jouw eigen grenzen te gaan herkennen en erkennen
 • hoe master jij jouw gedachten, hoe kom je uit piekeren en wat jouw lijf hier mee te maken heeft
 • energie, en hoe manage je dat
 • Yin & Yang van en in jouw lijf en systeem, mannelijke energie/vrouwelijke energie
 • de impact van de vier seizoenen op jou systeem en hoe leef je hiermee. De externe seizoenen en de interne seizoenen, de maan(d) cyclus van de vrouw en de 24 uurs cyclus van de man
 • hoe leef jij het leven dat jij wenst en hoe blijf je staan wanneer het stormt
 • toegepaste stressologie

Ik werk lichaamsgericht en systemisch. Vind het belang van 1 op 1 sessies groot(s) en ben ontzettend trots op dit zeer complete traject waarin ik ook collega’s hun expertise laat delen omdat ik er in geloof dat we met elkaar meer weten, kunnen en bijdragen dan alleen. 

Contact

Margriet de Rijk
LoodZ Rijk Leven
E-mail: margriet@de-rijk.com
Telefoon: 06 10 62 28 51

Contact kan door middel van het invullen van onderstaand contactformulier. Geef je de voorkeur aan telefonische benadering? Vul dan ook hier jouw telefoonnummer in. 

Mijn e-mails belanden met enige regelmaat in de spamfilters, check voor de zekerheid ook daar of je een reactie hebt ontvangen van mij. En zet voor de zekerheid margriet@de-rijk.com in je contactenlijst.