ACCESS BARS™

 

Ja, soms kan en mag het gewoon ook makkelijk. Iets wat ik zelf nog wat vaker mag beseffen. Het hoeft niet altijd moeilijk, keihard werken of complex te zijn.  Soms mag je gewoon liggen, ontvangen en ontspannen.


Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS™.

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Van vol en veel naar ruimte…

Een hoofd vol.
Veel gedachten.
En zoveel gaat dan wringen.

  • In tijd,… altijd te weinig.
  • In plannen, meer dan genoeg beperkende gedachten en overtuigingen om het toch maar niet doen.
  • En misschien nog wel het grootste aandeel: om vooral niet te zijn wie je werkelijk bent.

Een beeld zegt soms meer dan heel wat bewust afgewogen woorden. In de video hiernaast leg ik uit wat Bars nu eigenlijk zijn en wat er tijdens een bars sessie gebeurt.

 

Wat zijn de BARS?

DUTCH Access Bars Headchart facebookDe naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Na een behandeling van je Access Bars heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval is je leven veranderd. Tijdens een Access Bars-behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel en ik raak de 32 punten op je hoofd in ongeveer 10 vingerzettingen lichtjes aan.

Access Bars integreer ik met enige regelmaat op verzoek in mijn coaching sessies.

Contact

 

Margriet de Rijk
LoodZ Rijk Leven
E-mail: margriet@de-rijk.com
Telefoon: 06 10 62 28 51