Voor particulieren

KIES WAT BIJ JOU PAST

Niemand is hetzelfde. 

Hieronder vind je verschillende mogelijkheden voor coaching. Je kan kiezen voor een traject en/of losse sessies. Staat jouw traject er niet tussen? Neem gerust contact met mij op om samen jouw traject samen te stellen. 

 

Binnenkort meer informatie over de 4 seizoenen coaching! 

€95

incl. btw

Losse sessie

  • 1 Losse sessie
  • Vervolg- of Acces Bars sessie

€370

INCL. BTW

Pakket
1

  • Gratis kennismaking
  • 4 Sessies
  • Evaluatiegesprek

€720

INCL. BTW

Pakket
2

  • Gratis kennismaking
  • 8 Sessies
  • Evaluatiegesprek

Contact

 

Margriet de Rijk
LoodZ Rijk Leven
E-mail: margriet@de-rijk.com
Telefoon: 06 10 62 28 51

Veel gestelde vragen

Een coachtraject duurt gemiddeld 4 tot 8 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk. Mogelijk heb je zelf al een heel duidelijk idee hoeveel sessies je denk nodig te hebben. Voor vragen wat het beste bij jou past, neem gerust contact met mij op. Ook kunnen we dit tijdens het gratis kennismakingsgesprek bespreken. 

Voor extra gesprekken wordt een los consult berekend à € 95,00 incl. BTW.

Acces Bars sessies worden ook regelmatig los geboekt. 

 

Een sessie duurt  60 à 75  minuten en vindt 1x per 3 à 4 weken plaats. Frequenter kan ook, dit is weer afhankelijk van de hulpvraag. 

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.

De gesprekken vinden in principe in mijn praktijkruimte plaats. Het is mogelijk om de gesprekken op een andere locatie plaats te laten vinden. Hiervoor zal dan wel reistijd en reiskosten berekend worden.

Voor de pakketten wordt de eerste helft van het bedrag na de eerste sessie gefactureerd en de tweede helft van het bedrag halverwege het pakket. De betalingstermijn van de facturen is 14 dagen, tenzij anders is afgesproken.

Werkgevers — vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

Via PGB of het UWV — Leef je op dit moment met een persoonsgebonden budget? Dan kan je de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Ben je op dit moment werkeloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van jouw herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

 

Jouw zorgverzekering  — De coaching van LoodZ Rijk Leven behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.