Voor particulieren

KIES WAT BIJ JOU PAST

Niemand is hetzelfde. 

Hieronder vind je verschillende mogelijkheden voor coaching. Je kan kiezen voor een traject en/of losse sessies. Staat jouw traject er niet tussen? Neem gerust contact met mij op om samen jouw traject samen te stellen. 

 

Binnenkort meer informatie over de 4 seizoenen coaching! 


€130


Incl.btw

Bars sessie

€160
Incl. btwInzicht Sessie

€450

Incl.btw

Het (re)Connect Traject

€890

Incl.btw


Het
(re)Connect
en
Groei Traject

Meer informatie

Bars Sessie:

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS™.

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Het (re)Connect Traject:

In 2 maanden meer rust, vertrouwen en overvloed.

Een traject van 3 sessies waarbij je dmv praktische oefeningen inzicht krijgt in wat jouw lijf je te vertellen heeft. Waardoor je eerder en bewuster je grenzen herkent en daardoor kan erkennen. Bewust te weten hoe en anders te ontspannen. Zelfbewuster, meer ontspanning, meer genieten.

Het (re)Connect en Groei Traject:

In 4 maanden meer rust, (zelf)vertrouwen, overvloed en meer van jou in jouw leven.

Een traject van 6 sessies waarbij je dmv praktische oefeningen inzicht krijgt in wat jouw lijf je te vertellen heeft. Waardoor je eerder en bewuster je grenzen herkent en daardoor kan erkennen.

Bewust te weten hoe en anders te ontspannen. Zelfbewuster, meer ontspanning, meer genieten. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij  daardoor volmondig nee kan zeggen of juist ja omdat je voelt dat wat jij kiest goed is. Dat je met meer (zelf)vertrouwen en zelftrouw voor jezelf kan kiezen. Je meer rust en balans ervaart, dat je daadwerkelijk weer kan ontspannen en ook daadwerkelijk ‘uit’ kan en mag.

Je meer veerkracht ervaart, meer energie en regie ipv controle. Dat jij milder bent voor jezelf èn je weer voor dat gene kiest wat jou gelukkig maakt. Een gelukkiger en bewuster leven.

Een inzicht sessie in een sessie waarbij we  jouw leven in duiken.

  • Er wringt wat, maar wat?
  • Alles loopt wel, toch merk je dat je niet tevreden bent aan het einde van een dag.
  • Je weet wat je graag anders zou willen, maar hoe ga je dit aanpakken? En je twijfelt of je dit wel echt wil.

Dus we gaan in gesprek:

  • Wat speelt er allemaal?
  • Waar loop je nu precies tegenaan?
  • Wat wil je anders en waarom?

Eigenlijk weet je al heel veel, maar blijf je in dezelfde rondjes denken. Met een inzicht sessie krijg je inzicht in denken en handelen. Krijg je concrete tips en tools om mee aan de slag te gaan en stippelen we een plan voor je uit. Waar sta je, wat wil je, wat ga je doen. In beweging ontstaat er meer inzicht dan in stilstand. Een inzicht sessie is beweging én vertragen.

  • een inzicht sessie duurt 1,5 uur
  • je ontvangt vooraf een vragenformulier
  • 4 weken na de sessie hebben we nog een half uur coach gesprek

Een krachtig traject met individuele sessies en een waardevolle online omgeving. Lees hier meer...

Contact

Margriet de Rijk
LoodZ Rijk Leven
E-mail: margriet@de-rijk.com
Telefoon: 06 10 62 28 51

Veel gestelde vragen

Een coachtraject duurt gemiddeld 3 tot 6 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk. Mogelijk heb je zelf al een heel duidelijk idee hoeveel sessies je denk nodig te hebben. Voor vragen wat het beste bij jou past, neem gerust contact met mij op. Ook kunnen we dit tijdens het gratis kennismakingsgesprek bespreken.

Acces Bars sessies worden ook regelmatig los geboekt. 

 

Een sessie duurt  60 à 75  minuten en vindt 1x per 2, 3 à 4 weken plaats. Frequenter kan ook, dit is weer afhankelijk van de hulpvraag. Sessies zijn on- en offline. 

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.

De gesprekken vinden in principe in mijn praktijkruimte plaats. Het is mogelijk om de gesprekken op een andere locatie plaats te laten vinden. Hiervoor zal dan wel reistijd en reiskosten berekend worden. Ook kunnen de sessies online plaatsvinden. 

Voor de pakketten wordt de eerste helft van het bedrag na de eerste sessie gefactureerd en de tweede helft van het bedrag halverwege het pakket. De betalingstermijn van de facturen is 14 dagen, tenzij anders is afgesproken. Ook zijn pakketten in 1x af te rekenen in mijn online shop. 

Werkgevers — vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

Via PGB of het UWV — Leef je op dit moment met een persoonsgebonden budget? Dan kan je de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Ben je op dit moment werkeloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van jouw herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

 

Jouw zorgverzekering  — De coaching van LoodZ Rijk Leven behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.