Psoas release programma home

Psoas release programma

Welkom

Bij het Psoas Release Programma

7 weken lang ontvang je iedere week een wachtwoord voor een nieuwe week
met daarin kennis, tips, tools, oefeningen en informatie.

Van mij voor jou

Wat tof dat je meedoet. Graag neem ik je mee in mijn proces rondom dit programma.

Wat begon met een opmerking en een idee is inmiddels een omvangrijk project geworden. Het Psoas Release Programma, deze is ontstaan vanuit terugkerende thema’s, fysieke klachten, levens ervaringen en vraagstukken in mijn parktijk. En toen gaf een client aan: “hoe fijn zou het zijn om eens meer te leren over de psoas en die lekkere praktische oefeningen van jou erbij te hebben.” Toen werd daar even een zaadje gepland, mijn innerlijk vuur laaide hoog op… u vraagt, wij draaien leek het zo ongeveer.
 
Langer liep ik rond met wat losse ideeën waar ik tot op dat moment geen chocola van kon maken. Tot dat moment…
 
Dit programma creëer ik voor jou en voor mijzelf. Want gedurende de creatie van dit programma bleek dit toch ook weer een reminder hoe belachelijk waanzinnig die psoas is, hoe een ogenschijnlijk simpele oefening een groots effect kan hebben en hoe alles met elkaar is verbonden. Psoas en ademhaling, stress (chronische en acute), slaap, werk- en zithouding, voeding, nek en rug problematieken, darmklachten and so on….
 
Met mijn passie voor het menselijk lijf, de verwondering rondom de wijsheid die het kent en de dankbaarheid hoe het altijd het allerbeste met ons voorheeft. Dit komt met mijn liefde voor beweging allemaal samen.
 
Mijn inner nerd heeft zich enorm vermaakt, mijn nieuwsgierig aagje verveelde zich geen moment, mijn docent en trainers hart was zoekende en vindend naar mogelijkheden, mijn webdesign en web bouw skills vierden hoogtij.
 
Het sparren met de verschillende vakspecialisten liet mijn hart sneller kloppen voor al die gepassioneerde vak idioten met waardevolle kennis en kunde. De eenheid in ons lijf/systeem weet mij keer op keer te fascineren, de eenheid, het complementaire van de verschillende behandelmethodes idem. Er is niet maar één beste manier… er zijn zoveel opties. Jij hoeft het niet allen te doen, ik en wij hoeven het niet alleen te doen. Daarom laat ik ook graag anderen aan het woord, breng je in contact met verschillende beweeg, behandel en bewustwordingsmethodes.
 
Ik wens je een fijne reis, een mooi ontdekken, ontladen, verzachten, uitbalanceren en ademen.
 
Mooie reis gewenst! Liefs Margriet 
 

Het programma
de psoas & ...........

Anatomie

Week 1

zenuwstelsel

Week 2

Nervus vagus

Week 3

Fascia

Week 4

persoonlijke beweeg opdracht

Week 5

Ademhaling

Week 6

Verbinding

Week 7