fbpx

No body lies

Er is geen lichaam dat liegt. 

Een waardevol individueel één op één traject, een prachtige reis waarop jij jezelf, je lijf en je kunnen in haar volle kracht en volle potentie zet.

Het (re)Connect & Transfer Traject is een 1 op 1 traject voor gedreven vrouwen die vol nieuwsgierigheid, sterk en daadkrachtig in het leven staan. Dit is namelijk wat het leven tot nu toe van ze heeft gevraagd, hier zijn ze goed in, alleen zijn zij nu toe aan een meer moeiteloos en lichter leven. Tijd om NEXT LEVEL te gaan. En dit bereik je o.a. door middel van dit rijkelijk gevulde traject met naast de 1 op 1 sessies en waardevolle online omgeving een groepshypnose, bewegingssessies en een gast masterclass van een expert. Alles met als doel jou dichter bij jouw kern te brengen en jou te laten verbinden met jouw eigen lijf en daardoor met jouw (oer)kracht, vrouwelijkheid en intuïtie.

Ben jij vaak aangesproken op jouw denk- en leervermogen?

Over hoe goed jij direct overzicht hebt en processen ziet? Hoe helder en raak jij terugkoppelingen kan doen, omdat jij zo goed kan vertellen, verklaren, woorden kan geven aan alles wat jij kent, ziet en ervaart? Ja? Dan heb ik een vraag voor jou: hoe voelt jouw lijf op dit moment? In tijden waarin groei en bloei op alle vlakken aandacht krijgt en wordt nagejaagd is er eigenlijk maar één plek van waaruit je deze groei en bloei duurzaam kan faciliteren. En die plek? Dat is je lijf!

Je lijf is het enige en meest concrete wat alles met elkaar weet te verbinden,

maar in hoeverre ben jij echt thuis in je lijf?

Nogmaals: Hoe voelt jouw lijf op dit moment? Heb jij enig besef van jouw lijf en wat het te vertellen heeft? Of is dat er alleen wanneer je lijf jou begint “lastig te vallen”

Pijnlijke nek en/of rug, regelmatig buikpijn, slecht(er) slapen, last van maagzuur, regelmatig hoofdpijn, onrust ervaren, ongewenst aankomen of wellicht afvallen, nachtelijk zweten, kort lontje, vermoeid(er), slechtere focus, onzekerheid, afnemende daadkrach en wilskracht? En wellicht iets minder leuk en gezellig voor jouw directe omgeving? Of vraag jij je regelmatig af: is dit het nu? 

Herkenbaar? 

Je lijf probeert jou iets duidelijk te maken. 

Ga jij op deze manier jouw NEXT LEVEL halen?

Zoek jij nu al meteen naar een excuus of verklaring waarom het logisch is dat jij dit allemaal ervaart? Ja? Dan is je zoeker aan de slag die jou wil weghouden bij wat jij ervaart. Want stel je voor dat jij er wat mee gaat doen, dan komt er straks verandering. De zoeker wil jou weghouden bij pijn, ongemak en mogelijke verandering. Of hoop je gewoon stiekem dat je het zelf wel even allemaal oplost en inziet? Nog een paar (zelf)hulpboeken lezen, podcasts luisteren en dan heb je straks door hoe je het moet doen en aanpakken en dan heb je het wel even allemaal gefixt. Jij kan dit wel alleen. Nog steeds herkenbaar? Dan raad ik jou sterk aan het juist even niet alleen te doen en NEXT LEVEL te gaan en in te stappen in Het (re)Connect V.I.P. Traject voor balans groei, ontwikkeling en bloei samen met jouw lichaam.

Aan het einde van dit traject:

- Sta je bewuster in verbinding met jouw lijf en wat het te vertellen heeft.

- Ervaar je minder ruis en méér rust en focus. Ook als er veel van je wordt gevraagd en er onrust en ruis om jou heen ontstaat.

- Kun jij en weet jij, krachtiger en bewuster te kiezen voor wat goed is voor jou.

- Kun jij een gezonde balans creëren en vasthouden gaat je velen malen makkelijker af.

- Ervaar je een diep(er) vertrouwen in jezelf.

- Ervaar je meer flow, helderheid, inzicht en overzicht in en om jou heen.

Het (re)Connect V.I.P. traject

 duurt 6 maanden en bestaat uit:

  • 6 één op één sessies
  • sessie toegepaste stressologie
  • toegang tot de waardevolle online omgeving, met 9 modules
  • masterclass schaduwwerk
  • masterclass Human Design
  • groepshypnoses
  • gedurende 6 maanden toegang tot alle online dans sessies
  • 6 persoonlijke meditaties/healings gericht op jouw proces
  • een waardevol en persoonlijk samengesteld start pakket 
  • €1499,- (Incl. btw) 

Ik heb slechts 2 plekken beschikbaar per maand.. 

Anders dan met het groepsprogramma start jij wanneer jij wil. 

Even bellen? Dat kan ook, stuur mij een bericht, dan plannen we een (zoom)gesprek in.

 

Ik woon nu niet meer alleen in mijn hoofd, maar ergens tussen mijn kin en navel 😉 Dat is een veel fijnere plek. Dichter bij mijn voeten ook waarop ik stevig probeer te staan. Mijn adem vergezelt me overal en herinnert me er aan dat er meer ruimte is dan ik vaak denk.

Dit is echt een NEXT LEVEL programma!! Hoe Margriet de modules, het voelen en het denken, ervaren en doen met elkaar heeft verweven vind ik echt vakvrouwschap. 

Haar vermogen waar te nemen wat er zich in mijn lijf afspeelt, de vragen die zij stelt en hoe zij fysieke sensaties in woorden weet te vangen hebben mij echt verder geholpen. En zij heeft mij weer echt met mijn lijf laten verbinden. 

Ik ben bij verschillende coaches geweest, maar haar aanpak ben ik niet eerder tegengekomen en voor mij is dit meer dan effectief, het is soms confronterend, maar vooral ook zeer aangenaam. 

Een aanrader voor iedereen die verandering wil of wanneer je meer bewustzijn of een next level zoekt. Ik liep vast en zo kwam ik op aanraden van mijn accupuncturist  bij Margriet terecht, een volgende keer wacht ik niet totdat ik vastloop, dan kies ik er voor om naar Margriet te gaan uit zelfzorg en zelfliefde.  

A.S. 

Review van een deelneemster aan een traject bij Margriet

Toen ik de info op Linkedin las over het (Re) Connect traject las dacht ik ‘Dit gaat over mij’. Ik weet dat de relatie tussen mijn hoofd en mijn gevoel een ingewikkelde is en ook dat daar een enorme kracht ligt. 
 
Dus me ingeschreven waarna we al snel van start konden. Ik was vooral heel nieuwsgierig naar het traject, maar had geen idee wat ik precies kon verwachten. Wel wist ik dat het een kans was om opnieuw naar mezelf en mijn leven te kijken. Toen ik in kon loggen voor week 1 stond ik te popelen. Een ding was zeker.. Ik wilde dat er iets zou veranderen en dit was mijn kans!
 
Wat me in het bijzonder aansprak was dat ik op een heel andere manier getriggerd werd. Normaal gesproken zit ik vooral in mijn hoofd (en daar zijn veel trajecten ook op gericht..). Daar leefde ik en ik keek vanaf die hoogte door die twee gaten (ogen) naar buiten. Bang en moe, murw ook. Wat er precies aan de hand was wist ik niet, maar wat ik wel wist was dat het zo niet veel langer vol te houden was. Mijn werk en mijn gepieker daar over waren er dag in dag uit van vroeg tot laat net als de knoop in mijn maag.
 
De mix van filmpjes, tekst, speeches, werkvormen en nieuwe inzichten schepten ruimte. Ik kon op mijn eigen tempo en moment met mezelf aan de slag. Het traject hielp me om iedere dag tijd te maken voor mezelf. Even op zolder lezen, luisteren, kijken, schrijven en voelen. 
 
Ja, voelen. Want dankzij de oefeningen kreeg ik opnieuw contact met mijn lichaam en begon ik het weer te voelen. Het was mijn trouwe bondgenoot die ik vaak over het hoofd zag.. Ik zet het vaak vooral in als instrument om de doelen die mijn hoofd gesteld heeft te bereiken. Met emoties heb ik sowieso een wat complexe verhouding. Eerlijk gezegd weet ik vaak niet zo goed wat ik met nare gevoelens aan moet. Wegredeneren dus..  
 
Dat mijn mentale, emotionele en fysieke lichaam op een fantastische manier met elkaar samen kunnen werken ontdekte ik opnieuw. Tijdens de eerste live sessie gaf Margriet terug wat er uit mijn houding sprak. Het was confronterend, maar ook heel goed. Naast al die gebaande paden ontstonden nieuwe en veel aantrekkelijker routes. 
Zo sta ik vaak op een been en daarmee naast mezelf. Naast mijzelf zit ik dan tijdens moeilijke gesprekken vaak  commentaar te leveren vanaf de zijlijn. Eindeloze discussies in mijn hoofd. Ik leerde om opnieuw op mijn innerlijke kompas te vertrouwen en stevig op mijn  voeten te staan. 
 
Ik boorde mijn bronnen weer aan en besloot om minder te gaan werken zodat ik weer tijd heb om de creatieve en fysieke kant in mezelf de ruimte te geven. Ik durfde weer te dromen en dat leverde zoveel energie op. Ik ga vaker naar het strand om bij te tanken en zet mijn oren in om mijn hoofd te kalmeren. Ja, al die gedachten van mij blijken niet bestand tegen aandachtig luisteren. Tijdens mijn werk luister ik nu naar de oceaan ;)
 
Van de bodyscan waar je link, rechts, voor en achter aandacht geeft en vergelijkt schrok ik best wel. Het maakte heel tastbaar dat ik uit evenwicht was geraakt én gaf heel veel hoop omdat het omkeerbaar bleek te zijn. 
 
Hoe bijzonder om te merken dat je lichaam en geest zo veerkrachtig zijn en zo snel in staat zijn om te helen en weer samen te werken. Zo kreeg ik in de afgelopen weken weer wortels en leerde ik mezelf op een nieuwe manier kennen. Tegelijk ook heel vertrouwd. 
 
Ik woon nu niet meer alleen in mijn hoofd, maar ergens tussen mijn kin en navel ;) Dat is een veel fijnere plek. Dichter bij mijn voeten ook waarop ik stevig probeer te staan. Mijn adem vergezelt me overal en herinnert me er aan dat er meer ruimte is dan ik vaak denk. 
 
Voor mij was de combinatie van het mentale en emotionele (die vaak alle aandacht krijgen) met het fysieke de sleutel. Het zal de komende tijd wel met vallen op opstaan gaan, maar het geeft me veel vertrouwen te merken dat ik op mijn lichaam kan vertrouwen en dat mijn hoofd dat weet te waarderen. Zo ben ik veel meer in het moment en veel minder vaak in het verleden of de toekomst. 
 
Hier en nu is er rust en zoveel te beleven. 
 
Dank voor je wijze lessen Margriet!

maak kans op een gratis (online) inzicht sessie

Mijn missie is om juist ambitieuze, zelfstandige en krachtige mensen verder te helpen. Zij die al jaren op wilskracht grote afstanden afleggen en stormen doorstaan, maar waar de veerkracht opraakt. 

Waar controle houden voorheen werd gezien als de oplossing wordt het nu onderdeel van het probleem.

Om hen terug in hun kracht te zetten, terug in hun lijf. Je weet wel, dat wat je 24/7 bij je hebt.