fbpx
Body & mind roadmap
7-daagse

7 dagen, 7 opdrachten, inzicht, inspiratie en verandering

De tijd van jezelf voorbij rennen is nu echt voorbij!

02 t/m 08

nov

 • ben jij nieuwsgierig
 • ben jij heel goed in het klaarstaan voor anderen
 • zet jij jezelf makkelijk als laatste op het prioriteiten lijstje
 • ben jij toe aan meer rust en balans
 • wil jij inzicht krijgen in wat jouw energie kost en wat jou energie oplevert
 • wil jij inzicht krijgen in wat jouw lijf je nu eigenlijk te vertellen heeft 
 • wil jij weten hoe je  naar jouw lijf kan luisteren
 • minimaal 3x een ja? Dan is deze Body & Mind roadmap 7-daagse echt iets voor jou. 
 • 7 dagen
 • 7 opdrachten
 • Inzicht, inspiratie en verandering

Tenminste als je jezelf gunt deze reis te maken.

Reizen heeft vandaag de dag een andere invulling gekregen, in plaats van op reis naar verre oorden gaan we op reis in eigen land.

Geef jezelf nu dit cadeau: en maak een reis naar binnen, in eigen lijf. Ontdek hoe je ontspanning altijd in jezelf kan vinden. Ervaar op welke manieren je kunt luisteren naar wat je lijf je te vertellen heeft. Vind bevestiging, laat je verrassen, maak de beweging dichter naar jezelf. 

Wat levert dit jou op?

 • meer rust kunnen ervaren
 • makkelijker jouw balans vinden
 • regie i.p.v. controle
 • inzicht in hoe jij de beste beslissingen voor jezelf kan nemen
 • inzicht en begrip voor jouw lijf en wat het te vertellen heeft
 • doordat je beter en makkelijker voor jezelf kan kiezen kan jij er beter voor anderen zijn
 • en ik zou zeggen, lees de reviews van de deelnemers die jou zijn voorgegaan

Sommige dingen weet ik echt al zo lang, maar serieus nu pas voel ik het ook echt! En snap ik eindelijk wat m’n lijf eigenlijk allemaal te vertellen heeft. Nou ja, ik hoor/voel het nu pas ècht! Had mijn lijf op mute gezet denk ik. 

Het leven is echt meteen al zoveel makkelijker, ik kan zoveel makkelijker beslissingen nemen waarbij ik niet over mijn grenzen heen ga. 

Sarah

Ik moet het nog even laten bezinken, die eerste twee dagen. Wat een boel inzichten!

Ik besef nu hoe vaak ik “brandjes” van andere aan het blussen ben om dat ene nog niet te hoeven doen waar ik zo tegenop zie. Terwijl dat uiteindelijk echt is wat ik wil, maar wat ik gewoon erg spannend vind, ook of juist omdat ik dan voor mijzelf kies.

Marissa

Merk dat de dingen op een rijtje zetten, enorm veel rust geeft. Ik had eerst heel veel weerstand op dit gedeelte van de opdracht, maar uiteindelijk bracht het mij overzicht en inzicht en dus ook die rust.

Doordat ik nu ook begrijp wat mijn lijf mij te vertellen heeft kan ik veel makkelijker voor mijzelf kiezen.

Eva

Ik wil je graag nog zeggen dat ik vind dat je een hele fijne stem hebt, belangrijk voor mij bij meditaties. Bedankt voor deze waardevolle 7-daagse. 

 De meditaties vind ik een verademing. Die deed ik al vaker maar nu elke dag. Wat een lucht geeft dat.

Nu al dankbaar dat ik meedoe, loop vanaf dag één achter, maar dat maakt mij niet uit. Ik geniet er enorm van en vind het soms ook wel confronterend!

Mar

Bewust aanwezig zijn in mijn lijf, ik dacht dat dat vaag en zweverig zou zijn, maar het is juist praktisch en toepasbaar. Maar heel irritant hoevaak ik toch in mijn hoofd zit en wil begrijpen wat ik voel en waarom. Bestaat er een uit-knop voor mijn denken en begrijpen? Ook voelde ik ineens hoe ontzettend veel spanning er in mijn kaken zit… de hele dag door.

M.

Margriet, tijdens een sessie noemde je mij een keer een excuus-Truus. Ik dacht dat ik je toen begreep. Maar nu, na de opdracht/vragen van dag 2 begrijp ik het ook ècht. Ik ben wel erg vaak een eend, ga nu bewuster kiezen voor de positie van adelaar.

S.

Ik dacht ’28 dagen terugkijken doe ik wel even, het is maar 28 dagen!’ maar echt ongelofelijk hoeveel er in 28 dagen kan gebeuren en hoe vaak ik in die tijd over mijn eigen grenzen heen ga en hoe vaak ik er overheen laat gaan.

O.

Ik vind het zo boeiend en verrassend wat er allemaal boven komt en wat het me aan inzichten oplevert….

 • 7 dagen lang ontvang je inspirerende input via de mail en ga je aan de slag met diverse opdrachten, reflectie en je ontvangt concrete tools. Alles op jouw tijd en jouw plek.
 • Wanneer: 02 t/m 08 november 2020
 • Prijs: €99,- (incl btw) early bird prijs, als jij je inschrijft voor 27 oktober betaal je slechts  €79,- (incl btw)
 • Waar: online, te volgen vanaf iedere werk-, chill-, workout-, vakantie-, confortabele- en oncomfortabele plek!
 • alle informatie, links en opdrachten blijven een maand online beschikbaar 
 • 9 november 13:00u een live sessie  (welke je later terug kan kijken, mocht je niet live aanwezig kunnen zijn) 

Mijn missie is om juist ambitieuze, zelfstandige en krachtige mensen verder te helpen. Zij die al jaren op wilskracht grote afstanden afleggen en stormen doorstaan, maar waar de veerkracht opraakt. En waar controle houden voorheen werd gezien als de oplossing wordt het nu onderdeel van het probleem.
Om ze terug in hun kracht te zetten, terug in hun lijf. Je weet wel, dat wat je 24/7 bij je hebt.

Waarom? Omdat we vaak alles al kunnen analyseren, we heel vaak al doorhebben waar het op het bewuste niveau ‘mis’ gaat. Maar dat lijf blijft maar aandacht vragen. 

En mijn hemel: I’ve been there! Done that! En ik heb wat weerstand ervaren, maar weerstand werd leerstand. Waar weerstand zit, daar zit informatie 😉 En daar waar ik vaak voorheen vooral heel hard moest werken en door ging op wilskracht (wat weer ten kosten ging van mijn veerkracht) ervaar ik nu zoveel meer flow en gaat er veel meer als vanzelf. Is het minder zoeken en begrijpen en is er veel meer vertrouwen. 

Ik werk vaak met intelligente, talige mensen die heel goed doorhebben wat er gaande is en ook behoorlijk vlot alles naar woorden kunnen brengen. Het hoofd draait overuren en ze blijven hangen in het weten. Wanneer er tijdens een sessie, na een vraag, stilte valt, ik de schouders zie zakken, het gezicht zie ontspannen en er een diepe uitademing ontstaat weet ik dat er ruimte is ontstaan. 

Ruimte om te zijn met wat er is, waar er niks moet en waar vanuit flow en meewegen iets nieuws kan ontstaan. 

Review van een deelneemster aan een traject bij Margriet

Toen ik de info op Linkedin las over het (Re) Connect traject las dacht ik ‘Dit gaat over mij’. Ik weet dat de relatie tussen mijn hoofd en mijn gevoel een ingewikkelde is en ook dat daar een enorme kracht ligt. 
 
Dus me ingeschreven waarna we al snel van start konden. Ik was vooral heel nieuwsgierig naar het traject, maar had geen idee wat ik precies kon verwachten. Wel wist ik dat het een kans was om opnieuw naar mezelf en mijn leven te kijken. Toen ik in kon loggen voor week 1 stond ik te popelen. Een ding was zeker.. Ik wilde dat er iets zou veranderen en dit was mijn kans!
 
Wat me in het bijzonder aansprak was dat ik op een heel andere manier getriggerd werd. Normaal gesproken zit ik vooral in mijn hoofd (en daar zijn veel trajecten ook op gericht..). Daar leefde ik en ik keek vanaf die hoogte door die twee gaten (ogen) naar buiten. Bang en moe, murw ook. Wat er precies aan de hand was wist ik niet, maar wat ik wel wist was dat het zo niet veel langer vol te houden was. Mijn werk en mijn gepieker daar over waren er dag in dag uit van vroeg tot laat net als de knoop in mijn maag.
 
De mix van filmpjes, tekst, speeches, werkvormen en nieuwe inzichten schepten ruimte. Ik kon op mijn eigen tempo en moment met mezelf aan de slag. Het traject hielp me om iedere dag tijd te maken voor mezelf. Even op zolder lezen, luisteren, kijken, schrijven en voelen. 
 
Ja, voelen. Want dankzij de oefeningen kreeg ik opnieuw contact met mijn lichaam en begon ik het weer te voelen. Het was mijn trouwe bondgenoot die ik vaak over het hoofd zag.. Ik zet het vaak vooral in als instrument om de doelen die mijn hoofd gesteld heeft te bereiken. Met emoties heb ik sowieso een wat complexe verhouding. Eerlijk gezegd weet ik vaak niet zo goed wat ik met nare gevoelens aan moet. Wegredeneren dus..  
 
Dat mijn mentale, emotionele en fysieke lichaam op een fantastische manier met elkaar samen kunnen werken ontdekte ik opnieuw. Tijdens de eerste live sessie gaf Margriet terug wat er uit mijn houding sprak. Het was confronterend, maar ook heel goed. Naast al die gebaande paden ontstonden nieuwe en veel aantrekkelijker routes. 
Zo sta ik vaak op een been en daarmee naast mezelf. Naast mijzelf zit ik dan tijdens moeilijke gesprekken vaak  commentaar te leveren vanaf de zijlijn. Eindeloze discussies in mijn hoofd. Ik leerde om opnieuw op mijn innerlijke kompas te vertrouwen en stevig op mijn  voeten te staan. 
 
Ik boorde mijn bronnen weer aan en besloot om minder te gaan werken zodat ik weer tijd heb om de creatieve en fysieke kant in mezelf de ruimte te geven. Ik durfde weer te dromen en dat leverde zoveel energie op. Ik ga vaker naar het strand om bij te tanken en zet mijn oren in om mijn hoofd te kalmeren. Ja, al die gedachten van mij blijken niet bestand tegen aandachtig luisteren. Tijdens mijn werk luister ik nu naar de oceaan ;)
 
Van de bodyscan waar je link, rechts, voor en achter aandacht geeft en vergelijkt schrok ik best wel. Het maakte heel tastbaar dat ik uit evenwicht was geraakt én gaf heel veel hoop omdat het omkeerbaar bleek te zijn. 
 
Hoe bijzonder om te merken dat je lichaam en geest zo veerkrachtig zijn en zo snel in staat zijn om te helen en weer samen te werken. Zo kreeg ik in de afgelopen weken weer wortels en leerde ik mezelf op een nieuwe manier kennen. Tegelijk ook heel vertrouwd. 
 
Ik woon nu niet meer alleen in mijn hoofd, maar ergens tussen mijn kin en navel ;) Dat is een veel fijnere plek. Dichter bij mijn voeten ook waarop ik stevig probeer te staan. Mijn adem vergezelt me overal en herinnert me er aan dat er meer ruimte is dan ik vaak denk. 
 
Voor mij was de combinatie van het mentale en emotionele (die vaak alle aandacht krijgen) met het fysieke de sleutel. Het zal de komende tijd wel met vallen op opstaan gaan, maar het geeft me veel vertrouwen te merken dat ik op mijn lichaam kan vertrouwen en dat mijn hoofd dat weet te waarderen. Zo ben ik veel meer in het moment en veel minder vaak in het verleden of de toekomst. 
 
Hier en nu is er rust en zoveel te beleven. 
 
Dank voor je wijze lessen Margriet!

maak kans op een gratis (online) inzicht sessie

Mijn missie is om juist ambitieuze, zelfstandige en krachtige mensen verder te helpen. Zij die al jaren op wilskracht grote afstanden afleggen en stormen doorstaan, maar waar de veerkracht opraakt. 

Waar controle houden voorheen werd gezien als de oplossing wordt het nu onderdeel van het probleem.

Om hen terug in hun kracht te zetten, terug in hun lijf. Je weet wel, dat wat je 24/7 bij je hebt.