Welkom

Welkom op de website van LoodZ Rijk Leven. Onder deze naam verricht ik, Margriet de Rijk, mijn werkzaamheden als coach. Bewegings- en lichaamsgericht coach.

Wat houdt dat nu eigenlijk in coach? Iedereen is vandaag de dag coach? Eerlijk…. coach staat ook niet op mijn visite kaartje. Er is een flinke tijd over heen gegaan voordat ik überhaupt visite kaartjes had. Waarom? Ik kwam er aar niet uit wat ik erop moest zetten. Coach? Holistisch leefstijl coach? Vitaliteitscoach? Lichaamsgericht coach? Bewegingscoach? Deze laatste twee leken mij het meest treffend… toch werd het iets anders. Namelijk: BEWEGING Omdat wat ik doe niet te reduceren is tot een titel en het woord beweging meer omvat wat er ontstaat.

Ik werk vanuit de holistische benadering . (Holisme komt van het Griekse woord holon, dat het geheel betekent.) Ik ga er vanuit dat lichaam en geest met elkaar in verbinding staan.  Dat wat je denkt invloed heeft op hoe je je voelt en hoe je je voelt invloed heeft op de aard van  je gedachten. Maar ook dat je hier invloed op kan uitoefenen door middel van bewustwording op zowel denk-, voeding- en bewegingsgedrag.

We zijn allen heel erg goed in denken. Met gemak piekeren we heel wat uren per maand. Hoe we verandering willen kunnen we vaak ook heel goed bedenken, maar hoe en wanneer gaan we dat dan doen?

Wellicht is nu het moment…

Bewustwording is de sleutel tot verandering.

En in beweging komen doe je niet in je hoofd.

Door een fysieke aanpak (en dit kan ook passief actief zijn) zetten we jou in beweging op verschillende niveau’s.

Heb jij bijvoorbeeld gevoel dat het verleden je is overkomen? Dat het heden met je aan de haal gaat? Gebeurtenissen kunnen we niet veranderen. Wel de manier waarop je hier mee om gaat. Een inzichtgevende, praktische en in beweging brengende aanpak.

visite-kaartje-loodz-rijk-leven


‘Als gevoel de ruimte krijgt, verandert leegte in ruimte.’

Hans de Ruiter


Ben jij toe aan…

  • …meer rust ervaren
  • …meer balans in je leven
  • …het reduceren van stress
  • …een gezonder lijf
  • …een rustiger hoofd
  • …voedingsadvies
  • …meer bewustwording op het vlak van denken, eten en bewegen

Oftewel coaching op maat?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

[supsystic-gallery id=18 position=center]